Romeo Pop: „Atrag atenția asupra proastei gospodăriri a banului public”

PNL

În cadrul unei conferințe de presă, co-președintele Organizației Municipale a PNL Satu Mare, Romeo Pop, a anunțat că s-a înscris în cursa internă pentru desemnarea viitorului candidat al formațiunii politice pe care o reprezintă pentru funcția de primar al municipiului, reședință de județ. „Poate știți dar vreau să auziți și din gura mea: M-am înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului PNL pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare”, spune Pop.

La conferința de presă a participat și celălalt co-președinte PNL de la nivel de municipiu, Ileana Blidar.

În luarea de cuvânt, Romeo Pop a readus în actualitate vechile teme așezate pe tapet la fiecare conferință de presă al organizației municipal. „Atrag atenția asupra proastei gospodăriri a banului public. Sunt probleme la Olimpia, deoarece din cei 1,3 milioane de lei, clubul nu a primit decât 0,3 milioane, restul sumei nu a mai putut fi virată deoarece o parte, adică patru persoane, au demisionat din Consiliul de Administrație a clubului, astfel că acest for nu mai este statutar. Aceste persoane au demisionat pe criteriul că nu există transparență la club. Suntem de acord cu sportul dar nu și cu cheltuirea fără noimă a banului public. E bine că se investește în sport, dar nu avem parcuri, străzi, trotuare, locuri de joging. În ultimii trei ani s-au făcut extrem de puține lucruri pentru sătmăreni”, spune Pop.

În ceea ce privește șansele sale în cursa internă, Romeo Pop a preferat să se abțină, subliniind doar faptul că „dacă desemnarea candidatului PNL pentru funcția de primar nu ar decurge corect, drept vă spun, aș rămâne cu un gust amar în ceea ce privește Partidul Național Liberal”.

Dacă ar ajunge primar, Pop spune că primul lucru pe care l-ar face ar fi transparentizarea cheltuirii banului public. „Aș trece pe site-ul instituției fiecare leu care intră și fiecare leui care iese”, spune acesta.

La rândul său, Ileana Blidar a vorbit despre un proiect inițiat de Organizația de Femei a PNL Satu Mare, intitulat „Ghiozdanul liberal”, prin care se dorește oferirea de ghiozdane și rechizite pentru 200 de copii din municipiul și județul Satu Mare. Ghiozdanele vor fi distribuite în perioada 7-13 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.