Conferința de HR Signal Connect aduce speakeri de renume la Timișoara

Speakeri Signal Connect 2015

Signal Connect, conferința dedicată exclusiv profesioniștilor în resurse umane va reuni în 22-23 octombrie la City Business Centre din Timișoara peste 100 de directori și manageri HR din Transilvania care doresc să își îmbunătățească cunoștințele în domeniu.

Tema celei de-a III-a ediții este „Engaging Cultures” și pune accent pe modul în care specialiștii în HR reușesc să clădească relații între multiplele personalități din cadrul companiilor. La eveniment vor participa peste 10 speakeri din țară și din străinătate care vor dezbate subiecte actuale, de interes, precum leadership, branding sau CSR.

Andreea Mihnea (HR Director Ernst&Young), Ioana Marcu (HR Director Orange), Adina Bufnea (HR Manager Gameloft) și Monica Vijeu (Fondator TalentZone) sunt printre primii speakeri care și-au confirmat prezența la eveniment și care vor transmite participanților experiențele profesiei.

În cele două zile ale conferinței Signal Connect, participanții vor avea parte de prezentări, workshop-uri, studii de caz, momente de socializare care vor facilita dobândirea cunoștințelor într-o modalitate cât mai eficientă. Prima zi a evenimentului va include sesiuni intensive de workshopuri, urmând ca în cea de-a doua zi să aibă loc prezentările speakerilor.

Înscrierile au început în 20 august pe site-ul evenimentului www.signalconnect.ro. Signal Connect este dedicat exclusiv profesioniștilor din domeniul de resurse umane care beneficiază de intrare gratuită la eveniment pe toată perioada acestuia.

În 2014, conferința Signal Connect a reunit la Timișoara 120 de directori și manageri din domeniul resurselor umane. Tema principală a celei de-a II-a ediții a fost Achiziția și Retenția Talentelor în Organizație și a inclus dezbateri și prezentări legate de modalitatea prin care specialiștii în HR reușesc să mențină talentele în interiorul companiilor.

Peter Cook (Business Consultant la Human Dynamics), Paula Oprea (HR Manager, Pfizer), Alina Bratu (Country Communication Coordinator, Continental Automotive) sau Carmen Mester (HR Manager, Brinel) au fost doar câțiva din speakerii prezenți la eveniment.

Conferința Signal Connect este organizată de Libero Events în parteneriat cu Signal Iduna. Libero Events este agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

Evenimentul Signal Connect dedicat exclusiv profesioniștilor în resurse umane se află la cea de-a IIIa ediție și va avea loc în 22-23 octombrie la City Business Centre din Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.