Biciclistă rănită grav de o șoferiță grăbită

accident Carei

O femeie de 70 de ani din Carei, Ecaterina H., a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o mașină. În momentul producerii accidentului, victima se deplasa cu biciclicleta. Evenimentul rutier a avut loc vineri, 21 august, la intersecția străzilor Ecoului și Mihail Sadoveanu din oraș.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orei 14.40, Ioana O. de 30 de ani din Carei, aflată la volanul unui Ford, la intersecția străzilor Ecoului și Mihail Sadoveanu, pe fondul efectuării manevrei de mers înapoi și fără o asigurare corespunzătoare a lovit-o pe Ecaterna H. ce se deplasa cu bicicleta.

După accident, Ioana O. a dus victima la spital cu mașina personală. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a biciclistei, care după investigații preliminare a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.