Un sătmărean a pierdut la păcănele banii de concediu. Vezi cum i-a mințit pe polițiști

pacanele

Speriat că trebuie să îi dea vestea proastă nevestei, după ce a pierdut banii de concediu la păcănele, un bărbat din Satu Mare a sunat la „112”, inventând o poveste cât se poate de credibilă. Asta însă până ce polițiștii au intrat pe fir și au început să se ocupe mai pe îndelete de acest caz.

Bărbatul a mers la o sală de jocuri din municipiul, reședință de județ unde după câteva partide la păcănele a pierdut toţi banii de vacanţă. Speriat că trebuie să îi dea vestea proastă nevestei, bărbatul a inventat o poveste. Acesta a sunat la „112” şi a anunţat că a fost victima unui furt. Mai mult decât atât, acesta a dat tot felul de amănunte despre hoț: ce fel de haine purta, ce înălțime avea, etc.

Și cum „minciuna are picioare scurte”, polițiștii s-au gândit imediat că ceva „șchioapătă” în povestea bărbatului. După presupusul furt, omul a luat un taxi și s-a grăbit să ajungă acasă, semn că mai avea ceva bani de buzunar. De asemenea, bărbatul avea telefonul la el, deși inițial i-a mințit pe polițiști că hoțul i-a furat și mobilul. Luat la întrebări, omul a recunoscut în cele din urmă că a minţit. Fiind la prima abatere, poliţiştii l-au iertat de amendă dar nu și de un avertisment pentru alarma falsă.

Bărbatul se pregătea să meargă în vacanţă împreună cu soţia lui. Împreună au reuşit să strângă 2.800 de lei. Omul s-a gândit că ar fi bine să câştige şi mai mult, şi a intrat cu toţi banii într-un local de jocuri de noroc, însă după câteva partide a pierdut toată suma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.