Petre Mureșan: „Suntem conduşi prost și avem nivel de trai scăzut”

Petre Muresan

„Suntem conduşi prost, avem nivel de trai scăzut, trăim puţin, datorită conducerii pe care o avem. Guvernul Ponta a dat startul campionatului dezmăţului bugetar electoral”, a declarat co-președintele Organizației Județene a PNL Satu Mare, Petre Mureșan, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată azi, 20 august.

„Guvernul Ponta a dat startul campionatului dezmăţului bugetar electoral. Disperaţi de a rămâne la guvernare şi cu gândul la alegerile din 2016 ei aplică sintagma: după mine potopul! Nu îi interesează ce se va întâmpla după”, spune liderul PNL.

În altă ordine de idei, Mureșan a criticat triplarea salariilor demnitarilor, considerând că momentul nu este oportun pentru luarea unor astfel de măsuri.

„Nu de mult am asistat la triplarea salariilor demnitarilor. Cred că este prea mult pentru bugetul din România sau pentru discrepanţa uriaşă care se crează. Am văzut pensii speciale legiferate pentru diplomaţi, parlamentari, militari, funcţionari ai parlamentului. România are nevoie disperată de investiţii, nu de consum. Nici la nivel naţional, nici de judeţ, nu am văzut nicio mare investiţie notabilă atât în ceea ce priveşte Consiliul Judeţean şi nici Primăria Satu Mare în aceşti trei ani de zile de când PSD-ul şi acoliţii se află la guvernare”, spune Mureșan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.