Cel mai tare la reciclare

apm

Cu ocazia „Zilei Mondiale a Curățeniei” din 23 septembrie, APM Satu Mare va lansa un nou program ecologic, care va îmbrăca forma unei adevărate competiții la adresa întregii comunități sătmărene.

Competiția purtând titlul „Cel mai tare la reciclare” inițiată de APM Satu Mare are ca obiectiv impulsionarea colectării selective a deșeurilor reciclabile la nivelul județului Satu Mare cu implicarea activă a comunității sătmărene.

Agenția pentru APM Satu Mare a organizat azi, 18 august, începând cu ora 10.00 la sediul instituției o primă întâlnire de lucru pentru a dezbate împreună noul program și de a stabili varianta finală a programului, urmând ca în perioada următoare să aibă loc înscrierea participanților la competiție.

Întâlnirea a fost moderată de directorul executiv al APM Satu Mare, Elisabeta Bekessy, care a prezentat programul „Cel mai tare în reciclare”. Pe parcursul dialogului cei prezenți au venit cu propuneri de îmbunătățire a programului iar la finalul discuțiilor și-au manifestat interesul și dorința de a participa activ la această competiție, pentru a implementa cu succes, împreună, obiectivele propramului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.