Pompierul sătmărean Marian Demian, cel mai bun la Concursurile Serviciilor Profesioniste

Marian Demian

pompieri

Cluj-Napoca și Turda au găzduit în perioada 6-7 august, etapa a-III-a (Zonală) a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, competiții la care au participat echipe din cinci judeţe.

Este vorba despre Inspectoratele pentru Situații de Urgență (ISU): „Someș” Satu Mare; „Bistrița” Bistriţa-Năsăud; „Porolissum” Sălaj; „Avram Iancu” Cluj și „Gheorghe Pop de Băsești” Maramureş.

Lotul ISU „Someș” Satu Mare a fost alcătuit din următoarele cadre: cpt. Sebastian Pintea (conducător de lot); plt. maj. Gheorghe Cardoş; plt. maj. Viorel Huja; plt. Vasile Mondoca; plt. maj. Marian Demian; plt. Stelian Copcea; plt. Adrian Matyas; plt. maj. Paul Meszaros; sg. maj. Cristopher Hajdu; sg. maj. Ionuț Magda și sg. maj. Daniel Toma.

Pompierii militari s-au întrecut la următoarele probe de concurs: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole” pe 100 de metri, „Ștafeta 4×100 de metri” și „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

În clasamentul pe echipe, pompierii sătmăreni au obţinut locul II la proba „Scara de fereastră”, locul II la proba „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, locul III la proba „Pista cu obstacole” pe 100 de metri şi locul III la proba „Ştafeta 4 x100 de metri”, aceste rezultate clasându-i pe Locul II în clasamentul general.

La finalul competiţiei în clasamentul individual, plt. maj. Marian Demian a obţinut locul I la toate cele trei probe individuale ale concursului („Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole” pe 100 de metri şi la proba cumulată-duel), calificându-se la faza finală a concursurilor care se va desfăşura la Timişoara în luna septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.