Pregătiri intense pentru Festivalul de la Oțeloaia

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

În vederea bunei organizări a Festivalului codrenesc de la Oţeloaia, prefectul Eugeniu Avram a convocat azi, 12 august, comandamentul de lucru privind organizarea acestui eveniment.

Festivalul ajuns în acest an la cea de-a 59-a ediţie va avea loc duminică, 23 august, de la ora 11.00, în pădurea Oţeloaia din comuna Homoroade.

Pe lângă stabilirea detaliilor organizatorice privind asigurarea ordinii publice, a altor măsuri de siguranţă şi a programului artistic, un alt subiect dezbătut a fost referitor la condiţiile impuse agenţilor economici care vor fi prezenţi la eveniment.

Astfel, fiecare agent economic va trebui să respecte criteriile solicitate în mod legal de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP), Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) şi Administraţia Finanţelor Publice.

Operatorii economici vor avea obligaţia să fie dotaţi cu aparate fiscale ambulante, pentru a respecta legislaţia în vigoare. Din cauza temperaturilor extreme, înainte şi pe toată durata evenimentului va fi interzis aprinderea focului în zonă pentru a fi evitate posibile incendii de pădure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.