Accident cu patru răniți în localitatea Ciumești

accident

Un accident de circulație cu patru victime a avut loc în noaptea de marți, 11, spre azi, 12 august, în localitatea Ciumești. Accidentul a avut loc în jurul orei 02.30. Șoferul beat criță și fără permis de conducere, a intrat cu mașina într-un imobil.

Oamenii legii au stabilit că Istvan S., aflat la volanul unei Dacii, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul volanului şi a intrat în peretele unui imobil aflat pe partea stângă a direcţiei de deplasare.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a șoferului, a unei tinere de 21 de ani, a unui bărbat în vârstă de 30 de ani şi a unui minor de 8 ani, toţi pasageri în mașină. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Carei pentru acordarea efectuarea investigaţiilor medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere și pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

„Două victime au fost transportate cu ambulanța, o femeie de 21 ani cu traumatism cranio-cerebral cu suspendarea conștienței, escoriații multiple, respectiv un băiețel de 8 ani cu traumatim occipital fără suspendarea conștienței și escoriații la genunchiul stâng. Alte două victime au fost transportate de SMURD”, spune dr. Lucian Tarța, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare.

Vom reveni cu detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.