Tânăr reținut după ce a furat banii unui bătrân din Carei

hot

Un tânăr de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat banii din mâna unui bărbat de 67 de ani. Incidentul a avut loc luni, 10 august, pe strada 1 Decembrie din Carei. Tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, în vederea arestării preventive.

Poliţiştii careieni au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 67 ani, despre faptul că în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din Carei o persoană necunoscută i-a furat o sumă de bani.

La scurt timp hoțul, Francisc L., de 18 ani, a fost prins și reținut de către polițiști. Tânărul a sustras suma de 2.500 de lei din mâna reclamantului, care tocmai scosese banii de la ATM-ul unei unităţi bancare.

În urma cercetărilor efectuate oamenii legii au stabilit că tânărul a comis o infracţiune de furt şi în noaptea de 5 august, când a sustras bunuri dintr-un chioşc situat pe raza localităţii Carei.

Faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, pentru luarea măsurilor legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.