UDMR caută candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Satu Mare

UDMR

Kereskenyi Gabor

În cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 10 august, președintele Organizației Municipale a UDMR Satu Mare, deputatul Kereskenyi Gabor, a declarat că sătmărenii care doresc să fie desemnați candidatul uniunii, sunt așteptați să se înscrie în cursa internă, nefiind obligatoriu să fie membri de partid. Înscrierile se pot face până la data de 21 august.

Alături de Kereskenyi, la conferința de presă au mai participat președintele Organizației Județene a UDMR, senatorul Pataki Csaba și Gal Gyongyi, profesor de limba maghiară, persoana propusă de UDMR pentru funcția de inspector școlar general adjunct.

„Condiţiile de participare sunt foarte lejere pentru că nu am stabilit nici măcar să fie membru UDMR. Aşteptăm persoane care doresc să facă ceva pentru acest oraş şi acest anunţ are titlul că Satu Mare merită un primar mai bun. Noi considerăm că sunt şi vor fi persoane doritoare pentru această muncă grea. Va fi o muncă grea şi bineînţeles, aşa cum suntem obişnuiţi de unele personaje, va fi o campanie murdară, vor fi împroșcări cu noroi, jigniri, suntem antrenaţi de fapt. Suntem pregătiţi de acest lucru. Poate să se înscrie oricine, trebuie depus un CV, trebuie depus un program de maxim trei pagini cu ce doreşte să facă această persoană şi o declaraţie în care îşi asumă persoana respectivă că în 2016 nu participă, în cazul în care pierde, la alegeri în culorile altor partide sau ca şi independent”, a declarat Kereskenyi.

Prezent la conferința de presă, senatorul Pataki Csaba a subliniat faptul că este necesar să se ducă o luptă pe idei și că formațiunea pe care o reprezintă este deschisă să asculte părerile tuturor sătmărenilor. În cazul în care aceste idei pot fi implementate, vor incluse în programul electoral.

2 Comentarii la "UDMR caută candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.