Gal Gyongyi, propunerea UDMR pentru funcția de inspector școlar general adjunct

Gal Gyongyi

Gal Gyongyi1

Profesorul de limba și literatura maghiară, Gal Gyongyi, este propunerea UDMR pentru funcția de inspector general adjunct din cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizate azi, 10 august, de către președinții Organizațiilor Județene și Municipale a UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba și deputatul Kereskenyi Gabor.

La întâlnirea cu presa a participat și dascălul Gal Gyongyi.

Potrivit celor declarate de Kereskenyi, actualul inspector școlar adjunct, Szasz Piroska renunță din motive personale la această funcție. „Astfel, după consultările pe care le-am avut cu dascălii maghiari am ajuns să o propunem pe doamna Gal Gyongyi care din 2003 este inspector școlar pentru limba maternă. Propunerea noastră vine după ce doamna Szasz Piroska a renunțat din motive personale la această funcție. De altfel, Szasz Piroska este propunerea noastră pentru funcția de director la Școala nr. 10, iar locul doamnei Gal va fi ocupat de Pap Erika, profesor de limba maghiară în Halmeu”, a declarat Kereskenyi.

În luarea de cuvânt Gal Gyongyi a mulțumit pentru susținerea avută din partea dascălilor dar a conducerii UDMR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.