Ellie White si Deepcentral au creat o atmosferă incredibilă, în cadrul AugustFest (Foto)

Carei1

Carei2

Carei3

Carei4

Carei5

Carei6

Carei7

Atmosferă incendiară sâmbătă (8 august) seara, în penultima zi de „AugustFest” la Carei. Invitaţii speciali de la Bucureşti au făcut ca distracţia să fie cuvântul de ordine în Parcul Dendrologic.

Puţin după ora 20.30, Ellie White, fosta solistă a proiectului DJ Project, a deschis programul cu un recital electrizant. Aceasta a interpretat hit-uri cunoscute de pe vremea DJ Project, dar şi piese mai noi, pe care le-a lansat după începerea carierei solo. Nu au lipsit melodii precum „Lumea ta”, „Hotel”, „Nu te mai caut”, sau „Sete de noi”. Spectatorii au cântat alături de artistă hiturile acesteia.

De la ora 21.30, a venit rândul celor de la Deepcentral să instaureze buna dispoziţie. Show-ul absolut unic şi exploziv a fost completat de prezenţa celor trei dansatori care i-au însoţit.

Publicul a putut fredona alături de idolii lor, hituri precum „In Love”, „Speed Of Sound”, „So Divine”, „O Stea” şi „Sus Până La Cer”. Bis-ul de la final a reprezentat o dovadă că Deepcentral, a creat un spectacol incredibil.

Cu siguranţă, celor aproape 2.000 de oameni prezenţi la eveniment, le va rămâne în memorie, o bună perioadă de timp, experienţa inegalabilă trăită sâmbătă seară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.