Miss Transilvania 2015

casting

vlad1

vlad 2

vlad 3

vlad 4

Miss Transilvania 2015 va fi un eveniment fulminant, care va aduna zeci de tinere superbe din toate colțurile Ardealului. În timp ce douăzeci dintre ele își vor disputa prestigioasele titluri puse în joc, altele doar vor defila pentru publicul bistrițean, iar unele vor juriza, folosindu-și experiența acumulată în lumea modelingului și televiziunii pentru a o desemna pe cea mai frumoasă dintre frumusețile Ardealului.

Printre numeroasele surprize pregătite de Primăria municipiului Bistrița, Centrul Cultural „George Coșbuc” și MissTv, se numără și prezența lui Vlad Morar, câștigătorul titlului „Mister Transilvania 2015”.

Înzestrat nu doar cu aspect fizic desăvârșit, dar și cu un talent remarcabil, Vlad va susține un mini recital live pentru marea famile a supermodelelor MissTv și a onoratului auditoriu, acompaniat de bandul său.

Student la conservatorul din Cluj, Vlad îndeplinește, cu siguranță, toate condițiile pentru a ajunge un nume consacrat al lumii artistice din țara noastră, fiind dovadă faptului că frumusețea fizică și talentul, inteligența, determinarea, sunt calități care pot face casă bună împreună.

Vom reveni cu noi surprize pregătite pentru a fi desfășurate pe scena mega spectacolului Miss Transilvania 2015.
Înscrierile pentru modele continuă … Au mai rămas 5 zile!!! Intră pe facebook: MissTvRomania pentru mai multe detalii și ai șansa să reprezinți orașul tău la Miss Transilvania 2015!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.