Energie, eleganță și tinerețe la „Gala Dansului” din cadrul „AugustFest” la Carei

Carei1

Carei2

Carei3

Carei4

Carei5

Miercuri, 5 august, începând cu ora 20.00, a avut loc „Gala Dansului” careian, în cea de-a patra zi a Festivalului „AugustFest”.

Au încântat publicul cu talentul și eleganța lor elevi de la formațiile „Magic Dance” (Centrul Cultural Carei), „Club Dance” (Clubul Elevilor Carei) și „Lead & Follow”, pregătiți de instructorii: Raluca Păvăluc, Cătălina Curceanu, respectiv Bagossy Zoltán.

Programul, care a durat mai bine o oră și jumătate, a oferit publicului numeros prezent la eveniment, o adevărată demonstrație de dans, de la dans modern și sportiv, până la dans de societate. Costumele superbe și pline de originalitate purtate de dansatori, unele fiind create chiar de aceștia, au contribuit de asemenea la reușita galei.
Patricia Cociorva de la „Club Dance” a oferit un moment impresionant prin dansul oriental pe care l-a susţinut în prima parte a evenimentului.

Claudian Șiman, membru al formaţiei „Club Dance” a prezentat un dans contemporan solo, extrem de apreciat de public, dans care a fost laureat al premiului I la Festivalul concurs „Trofeul Drobeta” de la Drobeta Turnu Severin, în luna aprilie a acestui an.

La eveniment au participat 150 de dansatori în fața unui public de peste 600 de persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.