Fete frumoase și volei pe plajă în centrul municipiului Satu Mare

volei4

volei3

Nouă echipe din România, Bulgaria, Serbia și Republica Moldova vor participa începând de joi, 6 și până sâmbătă, 8 august la „Trofeul Sătmarului”, o competiție de beach-volley care va avea loc pe platoul din Piața 25 Octombrie din Satu Mare. Pentru această competiție Consiliul Județean (CJ) a alocat suma de 8.000 de euro.

Detalii cu privire la evenimentul sportiv au fost oferite în cadrul unei conferințe de presă organizate azi, 5 august, de către președintele CJ Satu Mare, Adrian Ștef, tehnicianul Adrian Pricop, numit recent antrenorul echipei naționale de beach-volley a României, jurnalistul Florin Mureșan, dar și voleibalistele Beata Vaida, respectiv Adriana Matei, de la CSM Satu Mare, care vor reprezenta județul nostru în cadrul „Trofeului Sătmarului”.

Adrian Pricop spune că echipele vor juca în două sesiuni zilnice, prima de la ora 10.00, iar a doua de la 16.00, iar semifinalele și finalele turneului se vor disputa în după-amiaza zilei de sâmbătă.

În cadrul acestui turneu, județul Satu Mare va fi reprezentat de Beata Vaida și Adriana Matei, care în ultima vreme au obținut performanțe notabile atât pe plan național cât și internațional. Astfel, sătmărencele noastre au cucerit titlul național la junioare, cea de vicecampioane naționale la senioare, respectiv titlul de vicecampioane balcanice.

Un Comentariu la "Fete frumoase și volei pe plajă în centrul municipiului Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.