Jandarmii sătmăreni au donat sânge

jandarmi1

jandarmi3

Începând de azi, 4 august, jandarmii ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Satu Mare se implică activ în campania de donare de sânge, conştienţi fiind de faptul că „dăruind o picătură din sângele tău, dai o şansă vieţii aproapelui”.

Astfel, începând cu ora 08.30, un grup de jandarmi au răspuns apelului făcut de directorul Centrul de Transfuzii Sanguine Satu Mare, dr. Doina Crișan şi s-au prezentat pentru a dona sânge, salvând în acest fel pe cei aflaţi în suferinţă. În acest moment judeţul Satu Mare se confruntă cu o gravă criză de sânge.

Sub deviza „Un strop de sânge, o şansă la viaţă” jandarmii au înţeles să participe la această acţiune de într-ajutorare a semenilor noştri aflaţi în nevoi. An de an jandarmii sătmăreni se implică activ și participă la acțiuni de donare de sânge, atunci când Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare se confruntă cu criza de sânge salvând în acest fel pe cei aflați în suferință.

Activitatea va continua și zilele următoare în funcţie de disponibilităţile programului de muncă, când jandarmii se vor deplasa la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, unde după efectuarea analizelor preliminare li se va recolta sânge.
Activitatea se înscrie în cadrul unei campanii umanitare iniţiată încă din anii trecuţi la nivelul Jandarmeriei Române, prin unităţile teritoriale, scopul fiind contribuţia indirectă a jandarmilor la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.