Spadasina Simona Pop, premiată de Consiliul Județean Satu Mare

Simona Pop1

Simona Pop2

Spadasina Simona Pop, a fost premiată azi, 31 iulie, de către conducerea Consiliului Județean Satu Mare pentru performanțele atinse pe planșeele de la campionatele europene și mondiale la care a participat.

Spadasina noastră a fost felicitată de către președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, pentru performanțele atinse în sport și pentru că face cunoscut numele județului Satu Mare pe toate meridianele lumii.

Simona Pop a primit din partea șefului CJ o diplomă de excelență dar a fost recompensată și cu suma de 3.000 de lei.
În luarea de cuvânt Simona Pop a mulțumit Consiliului Județean pentru gestul făcut și pentru că sprijină scrima sătmăreană. „Anul 2015 este categoric, cel mai bun an din cariera mea. Sper ca 2016 să fie un an și mai bun”, spune Simona.

Cu privire la Jocurile Olimpice din 2016, ce se vor desfășura în Brazilia, la Rio de Janeiro, spadasina noastră spune că „după medalia de argint obținută la Campionatul Mondial, 90% suntem calificați”.

Simona Pop, în prezent legitimată la CSU Steaua București se poată mândri cu un palmares impresionant. Astfel, în cursul acestui an, alături de echipa feminină de spadă a României, Simona Pop a cucerit: medalia de argint în cadrul etapei de Cupă Mondială din Argentina (13-15 februarie); locul IV cu CSA Steaua la Cupa europei la spadă feminin (14 martie) – Caserta (Italia); medalia de argint cu echipa României la etapa de Cupă Mondială de la Johannesburg (3 mai 2015); medalie de aur la individual în cadrul Campionatului Național de spadă seniori; medalia de aur pe echipe în cadrul Superligii Naționale la spadă seniori feminin (9 mai); medalie de bronz la individual în cadrul Campionatului European de Scrimă de la Montreux (Elveția) – 6 iunie; medalia de aur pe echipe la Campionatul European de spadă din Elveția (9 iunie); medalia de aur cu echipa României la Jocurile Europene de la Baku (12-28 iulie); medalia de argint la Campionatul Mondial de scrimă de la Moscova (13-19 iulie).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.