Consilierii județeni PNL s-au opus modificării bugetului general consolidat pe 2015

liberali1

În cadrul ședinței de azi, 31 iulie a Consiliului Județean (CJ), cei șase consilieri liberali s-au opus modificării bugetului, argumentând prin faptul că nu au primit informațiile solicitate conducerii CJ referitoare la diferite cheltuieli.

De altfel, informațiile solicitate de consilierii PNL au constituit temele mai multor conferințe de presă, în cadrul cărora aceștia s-au plâns că nu au primit răspuns din partea CJ, deși întrebările pe care le-au adresat Consiliului Județean, susțin aceștia, sunt de interes public.

În luarea de cuvânt, președintele CJ, Adrian Ștef le-a explicat că toate răspunsurile sunt pregătite, însă pentru primirea acestora trebuie să se achite o anumită taxă privind copierea și scanarea acestora.

Mai mult decât atât, liberalii au fost înștiințați cu privire la procedura de primire a documentelor solicitate, prin e-mail. Dacă unii au recunoscut că „într-adevăr cu ceva vreme în urmă s-a primit un e-mail pe adresa PNL”, Radu Giurcă a spus că el nu a văzut niciun e-mail și că „poate mesajul a intrat în spam”.

La finalul unor discuții de câteva minute bune, proiectul a trecut, primind votul majorității consilierilor prezenți la ședință. Consilierii PNL s-au opus acestui proiect argumentându-și poziția.

Un Comentariu la "Consilierii județeni PNL s-au opus modificării bugetului general consolidat pe 2015"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.