Un vitezoman beat și fără permis s-a răsturnat cu mașina în șanț

sofer beat

Un bărbat a scăpat ca prin minune după ce s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea într-un șanț din localitatea Apa. Accidentul a avut loc luni, 27 iulie, pe DN 1F, în jurul orei 23.20. Șoferul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Mai mult decât atât, acesta nu are permis de conducere.

Oamenii legii au stabilit că Vasile S., aflat la volanul unei mașini, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în şanţ. Din fericire în urma evenimentului nu au rezultat victime omeneşti.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În această situaţie se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice, a unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere. De asemenea, bărbatul este cercetat și pentru că a urcat la volan deși consumase în prealabil băuturi alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.