Tânăr din Satu Mare amendat după ce a făcut drifturi pe o stradă din Timișoara

sofer amendat

Un tânăr de 28 de ani din Satu Mare a ajuns în atenția oamenilor legii după ce în noptea de luni, 27, spre azi, 28 iulie, s-a dat în spectacol cu BMW-ul pe Bulevardul Vasile Pârvan din Timișoara. Aventura tânărului nu a rămas „nerăsplătită” de către polițiști, șoferul fiind amendat cu 1.500 de lei.

Potrivit polițiștilor locali, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 05.00, un tânăr a efectuat manevre de derapaj, prin întoarceri bruște în scop de divertisment, înspre partea care se intersectează cu strada Mihai Viteazul din oraș.

„Tânărul în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în Satu Mare, se afla la volanului unui autoturism marca BMW de culoare gri. Cel în cauză a fost sancționat cu amendă de 1500 lei conform HCL 371/2007 modificată, care prevede la art. 29 că reprezintă contravenție și se sancționează folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor acestora și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, executate pe domeniul public în scop de divertisment fără aprobare”, spun reprezentanții Poliţiei Locale Timişoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.