Adrian Ştef a participat la „Ziua comunei Szamossályi” din Ungaria

Stef1

Stef2

Stef3

Stef4

Adrian Ştef, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare a participat sâmbătă, 25 iulie, la „Ziua comunei Szamossályi” (Ungaria). Vizita șefului CJ se datorează numeroaselor proiecte comune, implementate în favoarea celor două judeţe.

În cadrul manifestărilor dedicate acestui eveniment, vineri, 24 iulie, la ora 11.30 din Satu Mare, de sub podul Decebal, au pornit pe Someş spre Szamossályi o serie de caiace. Se plănuiește o astfel de acțiune și pentru „Zilele Județului”.
La startul competiţiei a fost prezent și preşedintele CJ, iar sâmbătă s-a deplasat la Szamossályi, fapt ce dovedește relația de prietenie dintre judeţul Satu Mare şi localitatea Szamossályi.

În cuvântul ei, primăriţa Bíróné Dienes Csilla a subliniat importanţa prezenţei preşedintelui la cea de-a XVII-a ediţie vorbind despre buna cooperare dintre cele două judeţe.

Adrian Ştef a declarat că „în perioada următoare trebuie să punem accent pe cooperările transfrontaliere, care să contribuie la o dezvoltare economică mai rapidă”.

Pe terenul de sport din comună, unde a fost amenajată scena, localnicii au participat la programul artistic organizat de Primăria Szamossályi.

Evenimentul s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.