Mircea Govor: „Voi face tot posibilul ca Dorel Coica să recâștige primăria Satu Mare”

psd9

psd17

„Voi face tot posibilul ca Dorel Coica să recâștige primăria Satu Mare”, a declarat președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, în cadrul Conferinței Extraordinare de Alegeri ce a avut loc azi, 25 iulie, în sala de concerte a Filarmonicii „Dinu Lipatti”.

La conferința de alegeri au participat 605 delegați din cei 620 convocați la ședință. De la nivel central la evenimentul de azi au participat președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, secretarul executiv, Andrei Dolineaschi și președintele TSD, Mihai Sturzu.

În luarea de cuvânt Mircea Govor și-a subliniat sprijinul pentru Dorel Coica în ceea ce privește câștigarea unui nou mandat în funcția de primar al municipiului Satu Mare. „Voi face tot posibilul ca Dorel Coica să recâștige primăria Satu Mare”, a declarat Govor.

În raportul său de activitate, Mircea Govor a declarat că PSD este cel mai puternic partid din județ care în prezent are un număr de 8.568 de membri, din care 1.317 s-au înscris de când a preluat mandatul de șef al organizației județene.
În ceea ce privește alegerile din 2016, Govor spune că ținta va fi recâștigarea Primăriei Satu Mare și câștigarea cât mai multor mandate de primar, consilieri locali și județeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.