Mircea Govor, reconfirmat în funcția de președinte al Organizației Județene a PSD Satu Mare (Galerie foto)

psd1

psd3

psd4

psd5

psd6

psd7

psd8

psd9

psd10

psd11

psd12

psd13

psd14

psd15

psd16

Cei 605 delegați prezenți la Conferința Extraordinară de Alegeri din cadrul Organizației Județene a PSD Satu Mare au votat în unanimitate pentru Mircea Govor, reconfirmându-l în funcția de președinte a filialei sătmărene al Partidului Social Democrat. Conferința de alegeri s-a desfășurat azi, 25 iulie, în Sala de concerte a Filarmonicii „Dinu Lipatti”

De la nivel central la eveniment au participat președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, secretarul executiv Andrei Dolineaschi, președintele TSD, Mihai Sturzu, ministrul Liviu Pop și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titu.

De asemenea, la conferință au fost prezenți, în calitate de invitați, președintele Organizației Municipale ALDE Satu Mare, Adrian Ștef, președintele Organizației Județene a UDMR, senatorul Pataki Csaba și președintele UNPR Satu Mare, Ioan Opriș. Totodată, la lucrările conferinței au fost prezenți primari PSD, viceprimari, consilieri locali și județeni.

În luările de cuvânt, reprezentanții partidelor politice invitate au subliniat buna colaborare cu PSD, spunând că este vorba despre relații bazate pe respect reciproc.

În urma votului exprimat, Mircea Govor a fost reconfirmat în funcția de președinte al Organizației Județene a PSD Satu Mare. În funcția de președinte executiv a fost ales primarul Dorel Coica, iar în cea de secretar executiv, primarul comunei Racșa, Toma Betea.

Totodată, delegații și-au dat votul și pentru cei 23 de vicepreședinți, cei 11 secretari adjuncți și pentru trezorierul organizației, Ioan Viman.

La sfârșitul conferinței de alegeri, Mircea Govor le-a mulțumit colegilor săi pentru încrederea acordată dar și președintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea pentru atenția pe care acesta o acordă județului Satu Mare și nevoilor comunităților locale din acest județ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.