31 iulie –„Ziua porților deschise” la SJA Satu Mare

Gabriela Opris

SJA

steag

„Ziua Națională a Ambulanței din România” va fi marcată pentru prima dată în țara noastră marți, 28 iulie. Cu acest prilej la Satu Mare, în data de 31 iulie, va avea loc „Ziua porților deschise” la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA).

„Ziua Națională a Ambulanței din România” va fi marcată și la Satu Mare vineri, 31 iulie. Cu această ocazie, cei care vor trece pragul instituției vor avea posibilitatea să participe la un curs de resuscitare de bază și se vor putea familiariza cu echipamentele medicale utilizate de ambulanțieri. Acțiunea va avea loc în curtea SJA Satu Mare.

Totodată, luni, 27 iulie, șapte angajați ai SJA Satu Mare vor pleca la București, acolo unde vor avea loc mai multe manifestări cu ocazia „Zilei Naționale a Ambulanței din România”.

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 24 iulie, la sediul SJA Satu Mare, directorul instituției, Gabriela Opriș, a declarat că din fiecare județ se va deplasa la București cel puțin o ambulanță, cu un echipaj îmbrăcat în echipament de gală dar și membrii ai conducerilor serviciilor județene de ambulanță din România.

„În 28 iulie, în Piața Constituție din capitală va avea loc o deschidere oficială, la ora 09.00, după care vom participa la un marș festiv cu ambulanțele sosite din fiecare județ. De asemenea, avem și steagul nostru dar și un imn al ambulanțierilor. În seara aceleiași zile va avea loc Balul Ambulanțierilor”, a declarat Opriș.

Vom reveni cu programul „Zilei porților deschise” de la SJA Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.