Transurban va înlocui autobuzele învechite

Ionut Bujor

Șase autobuze second-hand vor fi achiziționate în cursul acestui an, a declarat directorul general al SC Transurban SA, Ionuț Bujor, în cadrul ședinței de azi, 23 iulie a Comitetului Consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice. În prezent, parcul auto al Transurbanului numără 43 de autobuze, de capacități diferite.

Potrivit celor declarate de Bujor, deși autobuzele Transurbanului sunt învechite acestea se încadrează în normele legale în ceea ce privește siguranța traficului. Șase dintre acestea vor fi înlocuite de autobuze ce vor fi achiziționate în cursul acestui an, spune Bujor.

De asemenea, printr-un proiect derulat de Primăria Satu Mare, un număr de 23 de stații noi de autobuze vor fi amplasate în municipiul, reședință de județ, până la sfârșitul lunii septembrie 2015.

Totodată, o parte din automatele de bilete vor fi înlocuite de către cei de la Transurban. Ionuț Bujor spune că această măsură se impune având în vedere că s-au primit semnale de la călători că sunt automate care dau rateuri, de exemplu, nu restituie corect restul de bani, sau în anumite cazuri, clientul nu își primește biletul.

Astfel, în perioada următoare 20 de automate de bilete vor fi montate în stațiile de autobuze din municipiul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.