TENIS DE MASĂ: Concursul Național „Paleta de Argint a României”

ct1

ct2

ct3

În perioada 25-28 iunie a avut loc Concursul Național de Tenis de masă „Paleta de Argint a României” la categoria 8-10 ani fete și băieți, proba de echipe și individual.

La această competiție a participat și Clubul Copiilor „TAPO” Carei cu o echipă de fete formată din: Eliza Reitler, Ayana Rad, Alexandra Comiati și Anita Czier. La băieți a fost înscris Răzvan Costea doar la proba de simplu.

Echipa de fete a obținut locul VII din 30 de echipe cu următoarele rezultate: 4-3 cu CSM Buzău; 2-4 cu CSS Craiova; 4-0 cu CSM Cluj; 4-2 cu CSM Moinești; 4-1 cu LPS Slatina; 3-4 cu Constanța; 1-4 cu CSM Buzău și 4-3 cu Dunărea Giurgiu.

La individual Eliza Reitler și Ayana Rad trecând de grupele de calificare de pe primul loc sau calificat pe tabloul principal de 64 unde au trecut de primul tur obținând calificarea în 32 unde au fost învinse de favoritele 1 și 3 ale competiției.

Sportivul careian Paul Szilagyi, legitimat la CSS Odorheiul Secuiesc a obținut medalia de bronz, atât la proba de echipe cât și la individual. Antrenorul Mircea Podobă și instructorul Bottyan Geza mulțumesc pentru contribuția financiară a părinților la acest concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.