A SFIDAT LEGEA: OȘAN prins fără permis la volanul unui JEEP

sofer

Marți, 30 iunie, poliţiştii l-au identificat în trafic, pe raza localităţii Negreşti-Oaş, pe Vasile S., în vârstă de 60 de ani, aflat la volanul unui Jeep. Șoferul nu avea permis de conducere și a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma controlului efectuat s-a stabilit faptul că mașina nu avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare întrucât, acestea au fost retrase în luna iulie 2014. De asemenea, la momentul depistării în trafic, șoferul avea permisul de conducere suspendat şi a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, conducerea unui autovehicul ale cărei plăcuţe cu numărul de înmatriculare au fost retrase şi refuzul șoferului de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.