VASILE FUȘLE JR. va arbitra la CAMPIONATUL EUROPEAN de judo pentru cadeți din BULGARIA

Vasile Fusle

După Campionatul European de judo de anul trecut din Polonia, Vasile Jușle jr., de la CSM Satu Mare, unul dintre cei mai titrați sportivi atât de la nivel național cât și internațional, a fost invitat în calitate de arbitru la turneul european destinat cadeților, organizat în Bulgaria, competiție ce se va desfășura în perioada 3-5 iulie.

În prezent, sportivul nostru se află pe locul 78 mondial în top-ul arbitrilor de judo.

„Am să arbitrez la Campionatul European de judo rezervat cadeților în perioada 3-5 iulie, ce va avea loc în Sofia (Bulgaria). Primele două zile va fi proba de individual, iar în ultima zi se va desfășura proba pe echipe. Aici, și delegația României are două echipe complete, atât la masculin cât și la feminin, de unde sperăm la o medalie cât mai strălucitoare”, a declarat Vasile Fușle jr.

Sportivul sătmărean spune că speră la o evoluție cât mai bună pentru a reuși să prindă blocurile finale în lupta pentru medalii.

„Pentru mine este al doilea campionat european, după cel de anul trecut din Polonia. Sunt foarte bucuros că am reușit să acced printre cei mai buni arbitri din lume. În prezent sunt pe locul 78 mondial în topul arbitrilor și sper la o evoluție cât mai bună și să reușesc să prind blocurile finale în lupta pentru medalii. Totodată, sper să urc cât mai sus în clasamentul mondial, pentru a fi delegat la cât mai multe turnee de asemenea anvergură”, spune sportivul sătmărean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.