Liviu Dragnea despre Dorel Coica: „Este un om pe care eu îl apreciez foarte mult”

PSD1

Prezent azi, 26 iunie la Satu Mare, coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, și-a exprimat aprecierea cu privire la primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica. Alături de Dragnea, la întâlnirea cu jurnaliștii a participat și președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Mircea Govor. Conferința de presă a fost organizată la sediul PSD de pe strada Ștefan cel Mare.

Liviu Dragnea a declarat că unul dintre obiectivele PSD este recâștigarea Primăriei municipiului Satu Mare de către actualul primar Dorel Coica. Coordonatorul politic al PSD are numai cuvinte de apreciere la adresa edilului din Satu Mare. „Este un om pe care-l apreciez foarte mult. A realizat strategia de dezvoltare a municipiului Satu Mare ceea ce va duce la bunăstarea locuitorilor acestui municipiu”, a declarat Dragnea.

Cu privire la Organizația Județeană a PSD Satu Mare, coordonatorul politic al Partidului Social Democrat a declarat că organizația „este schimbată în bine, este o organizație care evoluează sănătos din punct de vedere politic. Am văzut un nivel de discuție foarte ridicat, legat de administrația locală și centrală pentru a face viața oamenilor mai bună. Am participat la discuții care vizau modul în care să se îmbunătățească activismul politic. Organizația din Satu Mare evoluează constant spre bine, e mult schimbată față de 2012, când am avut primele noastre discuții”, a apreciat Dragnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.