Liviu Dragnea: „Am venit și voi veni întotdeauna cu drag la Satu Mare”

Liviu Dragnea1

Liviu Dragnea2

Liviu Dragnea3

Liviu dragnea4

Liviu Dragnea5

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, se află azi, 26 iunie la Satu Mare. Acesta este însoțit de secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi.

În cursul vizitei sale, cei doi lideri politici s-au întâlnit cu aleșii locali dar și cu conducerea Consiliului Județean Satu Mare și ai Primăriei municipiului, reședință de județ.

La întâlnirea ce a avut loc în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ au participat președintele CJ, Adrian Ștef, vicepreședintele Mircea Govor, primarul municipiului, reședință de județ, Dorel Coica, deputatul Octavian Petric, primari și viceprimari ai PSD, consilieri locali și județeni.

În luarea de cuvânt, președintele CJ, Adrian Ștef i-a mulțumit lui Liviu Dragnea pentru sprijinul acordat pentru dezvoltarea județului Satu Mare, în perioada când acesta a fost ministrul Dezvoltării și vicepremier al României.
„În doi ani de zile, în județul Satu Mare au venit 80 de milioane de lei, în mod concret, prin ordin al ministrului, contracte semnate și prin investiții care se văd. Unele lucrări sunt pornite, unele chiar finalizate. Decontările de plată la proiectele din fonduri europene au funcționat foarte bine datorită guvernului Ponta. Am avut sprijin și în sistemul de sănătate, la plata arieratelor, fapt în care se vede foarte clar că județul Satu Mare a contat pentru dumneavoastră. Vă mulțumesc în numele locuitorilor județului Satu Mare și o voi face de fiecare dată când vă întâlnesc”, a declarat Ștef.

„Satu Mare este un județ pe care îl iubesc foarte mult. Aici am întâlnit comunități foarte harnice care din păcate în guvernările anterioare nu au fost apreciate și nu s-au gândit că această zonă are un potențial de dezvoltare mare și merită acest lucru. Obligația noastră a fost să echilibrăm această situație. Am venit și voi veni întotdeauna cu drag la Satu Mare”, a spus Liviu Dragnea, vizibil emoționat de primirea făcută.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.