JUDEȚUL SATU MARE s-a înfrățit cu două raioane din Ucraina și un județ din Ungaria

Infratire1

Infratire2

Infratire3

Infratire4

Infratire5

Delegațiile raioanelor Vynogradiv și Hust din Ucraina, respectiv al județului Szabolcs-Szatmar-Bereg din Ungaria, au venit azi, 26 iunie, la Satu Mare pentru semnarea protocoalelor de înfrățire cu județul nostru. La semnarea documentelor, Consiliul Județean Satu Mare a fost reprezentat de președintele instituției, Adrian Ștef și de către vicepreședintele Mircea Govor.

În luarea de cuvânt, președintele CJ Satu Mare a subliniat importanța semnării acestor protocoale de înfrățire care, pe viitor, vor strânge și mai mult relațiile de colaborare între cele trei regiuni.

„Noi, judeţul, Consiliul Judeţean, am considerat că este important, în primul rând, să avem o bună colaborare cu judeţele de peste graniţă, indiferent că vorbim de Ucraina sau Ungaria”, a declarat Adrian Ștef.

Mircea Govor i-a asigurat pe oaspeții prezenți în sala de ședințe a CJ, că județul Satu Mare va fi un partener de încredere și pe viitor iar colaborările vor continua fără opreliști: „Ne bucurăm că vom semna aceste înfrăţiri, această colaborare pe termen lung, care înseamnă foarte mult pentru toate părţile. Avem foarte multe pârghii şi posibilităţi de colaborare. Să dea Dumnezeu să fie un început bun şi să ne întâlnim şi la dumneavoastră şi să vă simţiţi bine de Ziua Judeţului”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.