Accident cu o persoană rănită la Tarna Mare

accident

O tânără de 17 ani a suferit mai multe leziuni în urma unui accident de circulație ce a avut loc joi, 25 iunie, pe raza localității Tarna Mare. Victima, pasageră într-o mașină condusă de un tânăr de 21 de ani, a fost transportată la spital, însă nu a fost necesară rămânerea acesteia sub supraveghere medicală. Șoferul a părăsit locul accidentului.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști s-a stabilit că Ovidiu S., aflat la volanul unei mașini Mazda, autoturism înmatriculat în Germania, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul din partea stângă a direcţiei de deplasare. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a adolescentei de 17 ani, pasageră în autoturism. Accidentul s-a petrecut joi după-amiază, pe raza localității Tarna Mare.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că șoferul, în vârstă de 21 de ani, nu posedă permis de conducere de nici o categorie şi a condus un autoturism care, era înmatriculat în alt stat şi nu avea drept de circulaţie pe teritoriul României.

În acest caz s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie pe teritoriul ţării noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.