Maskulik cu privire la postul de viceprimar: „Noi, cei de la UDMR, am terminat acest subiect”

Kereskenyi

Maskulik

Consilierul municipal Maskulik Csaba, unul dintre numele vehiculate pentru postul de viceprimar din partea UDMR după demisia Marcelei Papici, a declarat în cadrul ședinței de azi, 25 iunie, a Consiliului Local Satu Mare, că din punctul său de vedere și al formațiunii politice pe care o reprezintă „acest subiect este închis”.

„Am o singură rugăminte. Noi, cei de la UDMR, am terminat acest subiect. Îl rog pe domnul primar să termine. Nu ne amestecăm noi în treburile PSD, nu vă implicaţi nici dumneavoastră în treburile UDMR. Suntem conştienţi fiecare dintre noi, suntem maturi, avem buletin, ştim ce facem. Noi, UDMR, mergem înainte în formula în care am ajuns şi vom vedea ce va fi în 2016”, a declarat Maskulik.

Prezent la ședința de azi, deputatul UDMR, Kereskenyi Gabor a declarat că speră ca pe viitor discuțiile să nu mai degenereze și să coboare sub un anumit nivel și și-a manifestat totodată speranța ca „lucrurile să intre pe un făgaș normal”.

În luarea de cuvânt, primarul Dorel Coica a subliniat faptul că el nu a făcut decât să răspundă criticilor venite de la UDMR. „Eu am dat întotdeauna doar un drept la replică la ceea ce aţi spus dumneavoastră. Dar am înţeles mesajul. Dacă consideraţi că se poate colabora foarte bine şi putem să luăm nişte decizii bune pentru municipiu, atunci e în regulă”, a spus primarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.