Proiectul fast-food-ului de la Burdea, din nou în atenția consilierilor

quick

Primarul Dorel Coica a anunțat azi, 24 iunie, în cadrul unei conferințe de presă că va reintroduce pe ordinea de zi a ședinței de joi, 25 iunie, proiectul de hotărâre cu privire la schimbarea destinației terenului de la Burdea, unde a funcționat o benzinărie OMV. Potrivit edilului, un investitor care deține dreptul de franciză a rețelei Quick, dorește să deschidă un fast-food pe locul fostei benzinării.

Vă reamintim că la ședința de luna trecută, proiectul de hotărâre a fost respins de către consilierii UDMR și PNL.

„Mâine (joi, 25 iunie) iarăşi o să propun pe ordinea de zi acel proiect cu McDrive-ul de la Burdea. Să vedem. Dacă nu votează iar fac conferinţă de presă şi îi nominalizez pe cei care nu votează. Hai să nu fim fitilişti, să arate ei că sunt majoritatea. Pe mine nu mă interesează majoritatea. Eu propun de aici în 11 luni câte mai sunt, doar proiecte pentru Satu Mare. Dacă le aprobă e bine, dacă nu eu arăt cetăţenilor cine se opune”, a declarat Dorel Coica.

În ședința din data de 28 mai 2015, proiectul a fost respins de către următorii consilieri locali: Cosmin Raţiu, Doina Feher, Nagy Syabolcs, Butka Gergo, Maskulik Csaba, Magyar Lorand, Vasile Fogel, Chiș și Adrian Albu. Consilierul UDMR Nics Janos s-a abţinut de la vot. PSD şi PLR au aprobat proiectul dar votul acestora nu a fost suficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.