Dorel Coica: „Kereskenyi se teme de concurenţa lui Maskulik”

Dorel Coica

În cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 24 iunie, primarul Dorel Coica a declarat că UDMR a refuzat postul de viceprimar deoarece formațiunea politică l-ar fi desemnat pe consilierul Maskulik Csaba, care, odată ajuns în funcție ar fi aruncat un con de umbră asupra deputatului Kereskenyi Gabor în campania electorală de anul viitor.

„Vă spun eu de ce nu doreşte UDMR-ul acest post de viceprimar. Pentru că dacă l-ar fi propus pe Maskulik, care e competent şi ştie administraţie, l-ar fi acoperit pe Kereskenyi, pe anul viitor. Kereskenyi se teme de concurenţa lui Maskulik. Maskulik dacă vine se consolidează, eu îi dau atribuţii ca să vadă populaţia de etnie maghiară că lucrează, şi Kereskenyi rămâne pe dinafară”, spune Dorel Coica.

Continuându-și ideea, edilul spune că Primăria poate fi condusă foarte bine și fără UDMR, fără unul dintre viceprimari.
„Ei ştiu de ce nu vor să vină. Eu sunt un tip dificil, muncesc de dimineaţă până seara, şi sâmbătă şi duminică, mă zbat, mă lupt. Ar vrea să stea o oră la Primărie, să vină să-şi ia fluturaşul. Ăştia nu-s obişuiţi să muncească. Ce face Kereskenyi? Se duce în Parlament, se odihneşte, mai doarme un pic. Vine înapoi şi face pe ideologul politic. Ei chiar au arătat cât au fost viceprimari (se referă la Adrian Albu și la Kereskenyi Gabor) ce pot să facă”, a declarat primarul.

Edilul susține că UDMR-ul i-ar fi transmis că vrea să schimbe ambii viceprimari „dar în aceste condiții le dau alte atribuții. Unul va număra câinii comunitari de pe partea stângă a Someşului, celălalt va număra pe dreapta. O să se întâlnească seara, o să vadă câţi au numărat şi îmi vor prezenta mie a doua zi raportul”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.