Și Cosmin Rațiu dorește să candideze la Primăria Satu Mare

PNL

Cosmin Ratiu

Doi liberali s-au înscris până în prezent în cursa internă în vederea desemnării persoanei care va candida din partea PNL Satu Mare pentru funcția de primar al municipiului, reședință de județ. Este vorba despre consilierul municipal Cosmin Rațiu și consilierul județean Adrian Cozma. Anunțul a fost făcut de către co-președintele Organizației Municipale a PNL Satu Mare, Romeo Pop, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 23 iunie.

Alături de Romeo Pop, la întâlnirea cu jurnaliștii a participat și celălalt co-președinte PNL de la nivel de municipiu, Ileana Blidar.

Potrivit celor declarate de Pop în ceea ce privește desemnarea candidatului din partea PNL pentru funcția de primar al municipiului, reședință de județ, se vor lua în considerare „criterii de integritate și de profesionalism de la care nu ne vom abate în niciun caz”. Cei care doresc să se înscrie în cursa internă pot să-și depună intențiile până la data de 15 iulie.

„Pot să vă asigur că va fi o luptă acerbă. Partidul va desemna cea mai potrivită persoană care va candida pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare. Candidatul nostru trebuie să vină cu proiecte deoarece ne-am săturat de poduri peste poduri și de centuri peste centuri. Primarul municipiului Satu Mare trebuie să fie un om cinstit și un bun administrator”, spune Romeo Pop.

De asemenea, Pop a criticat actuala conducere a Primăriei Satu Mare, spunând că „orașul ăsta arată ca un om delăsat, ca un boschetar nespălat și nebărbierit”.

În altă ordine de idei, acesta a salutat decizia Organizației Municipale a UDMR Satu Mare „de a nu-și desemna un coleg de-al dânșilor în funcția de viceprimar. Ne bucură că gândim la fel și că poziția noastră este fermă în continuare, adică, cine și-a asumat administrația și proiectele anunțate în campania din 2012 să le ducă la capăt și să-și asume toate nereușitele”.

În luarea de cuvânt, Ileana Blidar și-a anunțat intenția de a candida pentru un loc în Parlamentul României la alegerile generale din 2016. Blidar a trimis în acest sens un CV către conducerea PNL care a inițiat un proiect ce vizează selectarea candidaților pe care Partidul Național Liberal îi va arunca în luptă în scrutinul de anul viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.