Sesiune de informare privind PNDR 2014-2020

intilnire1

intilnire4

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Județul Satu Mare a organizat azi, 23 iunie, o sesiune de informare privind liniile de finanțare care urmează a fi deschise în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020.

Informarea a constat într-o prezentare privind PNDR realizată de către directorul executiv al asociației, Nicoleta Lașan, dar și o sesiune de întrebări și răspunsuri. În acest sens, pentru a veni în sprijinul comunelor care doresc să pregătească proiecte pe aceste linii de finanțare, la întâlnire a fost prezent și Gheorghe Duma, șef serviciu în cadrul Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 6 Nord-Vest Satu Mare, care a răspuns întrebărilor adresate de către participanți.

Primarii prezenți au fost informați și cu privire la condițiile generale de finanțare a proiectelor din mediul rural dar și referitor la condițiile specifice aplicabile liniilor de finanțare care urmează a fi lansate în curând, și anume: sub-măsura 4.3. Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole și silvie, sub-măsura 7.2. Investiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică și sub-măsura 7.6 Investiții asociate cu protejarea patrimoniului cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.