Scandal la Valea Seacă

scandal

Polițiștii au fost solicitați luni, 22 iunie, în jurul prânzului să potolească un scandal în Valea Seacă, ce a avut loc între două femei și un bărbat. Scandalul s-a lăsat și cu câteva pălmi, cele două femei fiind transportate la Spitalul din Negrești-Oaș, însă nu a fost necesară rămânerea acestora sub supraveghere medicală.

Potrivit oamenilor legii, Vasile C. a intrat în curtea unei case unde se aflau două femei, de 50, respectiv 80 de ani. Între acesta şi cele două femei, a intervenit un conflict în timpul căruia bărbatul a început să lovească femeile cu palma, iar acestea la rândul lor l-au lovit pe bărbatul care a refuzat să părăseacă curtea la cererea proprietarei.

Cele două femei au fost transportate la Spitalul din Negreşti-Oaş, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea acestora sub supraveghere medicală.

În această situaţie polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.