Festivalul organizat de oșeni la Paris, un adevărat succes (Galerie foto)

Negresti1

Negresti2

Negresti3

Negresti4

negresti5

Negresti6

Negresti7

Negresti8

Negresti9

Negresti10

negresti11

negresti12

negresti13

Mii de români și invitații acestora au petrecut duminică, 21 iunie, la Paris, la „Festivalul Muzicii Românești”, eveniment organizat de Rexy Club Events, proprietate a negreștenilor Ana și Mircea Curiban, magazinele „Gustul de acasă” conduse de Cristi Frățilă din Boinești și BoutiqueRoumanie.fr.

La sărbătoarea din capitala Franței a participat și primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, fiind invitatul special al organizatorilor.

„Vreau să știți că m-am simțit extraordinar de bine alături de voi! M-am bucurat să găsesc la Paris o comunitate de români foarte unită, printre care mulți negreșteni și oșeni. Prin tot ceea ce faceți acolo sunteți cei mai buni ambasadori ai Țării Oașului, dați valoare nu doar României ci și Europei. Vreau să știți că voi fi mereu alături de voi ori de câte ori o veți cere. Până atunci, vă asigur că voi fi alături de familiile voastre și de orașul nostru, unde fac tot ce-mi stă în puteri ca să progresăm și să avem condițiile pe care voi le aveți afară. Le mulțumesc încă odată pentru invitație și ospitalitate acestor oameni minunați: Curiban Ana și Mircea, Cristi Frățila și Irina Mariana Bogdan. Mă mândresc cu voi!”, scrie Aurelia Fedorca pe pagina sa de Facebook.

Mai trebuie spus că primarul din Negrești-Oaș a participat sâmbătă, 20 iunie, și la sărbătoarea orașului Montreuil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.