Adrian Cozma – posibil candidat PNL la Primăria Satu Mare

Adrian Cozma

Printr-un comunicat de presă remis azi, 22 iunie, redacției noastre, consilierul județean Adrian Cozma își anunță intenția de a se înscrie în cursa internă în vederea desemnării candidatului PNL pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare.

În continuare vă redăm integral conținutul comunicatului de presă semnat de Adrian Cozma:

„Conform calendarului de acțiuni, în cadrul PNL Satu Mare a demarat perioada de depunere a intențiilor de candidatură pentru alegerile locale 2016, scrutin electoral care sperăm să ducă la o reală reformare a administrației sătmărene.

Am luat hotărârea de a mă înscrie în cursa internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Satu Mare, considerând că doar o competiție reală, cu mai mulți concurenți poate propulsa în lupta electorală candidatul cel mai bun, cu șanse reale să aducă schimbarea în Satu Mare. Această modalitate democratică și transparentă de desemnare a candidatului va alinia la start mai mult decât persoane, o serie de proiecte și strategii capabile să aducă profesionalismul și moralitatea în administrația sătmăreană, atât de păgubită din 1990 încoace.

Sunt sătmărean și mă doare să-mi văd orașul în această situație dramatică, fără speranță, fără dinamism economic, în coada tuturor sondajelor. Nu îmi doresc să fac poduri și centuri din „pix” și nu o să amăgesc sătmărenii cu lucruri imposibile, dar îmi voi pune toată priceperea și experiența profesională și politică, acumulate în profesia de avocat și în postura de consilier județean, în slujba sătmărenilor. E timpul ca cei care n-au avut legătură cu trecutul nefericit al orașului să aducă un suflu nou. O administrație competentă înseamnă mai mult decât asfaltări de mântuială, paza instituțiilor sau șifonări ale banului public prin mici șmecherii edilitare.

Vremea baronilor și a politicienilor autosuficienți care se proclamă aleși automat, pe cel puțin două mandate, va apune iremediabil în 2016. Comunitatea are nevoie de profesioniști în administrație, capabili să inițieze și să susțină proiecte de dezvoltare economică, să creeze un climat prietenos mediului de afaceri, astfel încât tinerii să fie încurajați să rămână aici.

Îmi pun speranța și încrederea în capacitatea colegilor mei de a analiza corect și responsabil candidaturile, astfel încât cel ales să raspundă nevoilor actuale ale comunității și mai ales să fie capabil să câștige alegerile locale și implicit funcția de primar al Municipiului Satu Mare. Evident, în situația în care se va considera că există un alt candidat mai bun, voi respecta această decizie, alăturându-mă eforturilor echipei și susținându-l fără rezerve.

Adrian COZMA
Copresedinte TNL”.

Un Comentariu la "Adrian Cozma – posibil candidat PNL la Primăria Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.