Mangă la volan: S-a răsturnat cu mașina în șanț

accident

Prinzând curaj după ce a înghițit mai multe pahare de alcool, un bărbat de 36 de ani din Sanislău a urcat la volanul unei mașini, însă aventura acestuia s-a terminat la poliție. Gheorghe D. a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat cu mașina în șanț. Din fericire șoferul a scăpat nevătămat.

Accidentul a avut loc vineri (19 iunie) seara, pe strada Libertății din Sanislău. În urma verificărilor efectuate de către polițiști a reieșit că bărbatul nu are permis de conducere.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal din Carei, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din fericire șoferul a scăpat nevătămat însă mașina a fost serios avariată. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.