Trei oșeni organizează Ziua Muzicii Românești la Paris

diaspora1

Rexy Club Events, deținut de oamenii de afaceri negreșteni Ana și Mircea Curiban, lanțul de magazine din Franța „Gustul de Acasă”, condus de Cristi Frățilă din Boinești, respectiv BoutiqueRoumanie.fr, organizează duminică, 21 iunie, Ziua Muzicii Românești la Paris. La eveniment va participa și primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

La evenimentul din capitala Franței sunt invitați: Connect-R, DJ Sava&Misha, Pavel Stratan, Vasilică Ceterașu, Florentina Vlad, Sorin Cucu, Liviu Guță, Mădălina Coca și Diaspora Bandro.

Programul va începe la ora 11.00 la Castelul Domaine du Clos Bourbon, Villeneuve le comte, Rond point de l’obélisque – 77174, și se va termina la ora 24.00.

Meniul de distracție cuprinde: mici pe grătar – 7 tone, pe 6 grătare mari; bere la dozator: Timișoreana și Ursus – 30 de butoaie; Kurtosh kalacs – pe toate gusturile; vată pe băț, etc.

Prețul unui bilet este de 10 euro/persoană, iar copiii au intrare gratuită. Biletele au fost puse in vânzare în toate magazinele „Gustul de Acasă” din Paris și online pe www.BoutiqueRoumanie.fr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.