Renault Kadjar, mașina desenată de un sătmărean după MUȘCHII lui Usain Bolt

masina

Usain Bolt

Designerul sătmărean, Victor Sfiazof, a desenat mașina care imită, în concepția sa, poziția de start a cunoscutului atlet jamaican, Usain Bolt. Este vorba despre un Renaul Khadjar. Victor Sfiazof lucrează de peste 7 ani pentru grupul francez.

Mașina desenată de către sătmăreanul nostru a fost încercată prin deșert, iar inginerii spun că aceasta își caută singură loc de parcare și recunoaște indicatoarele de circulație.

„Ideea a fost să găsești în Kadjar mușchii lui Bolt în poza în care e pregătit să alerge la cursa de 100 de metri. Vezi aici mușchii mașinii din față dar și în spate. Această mașină arată ca un atlet gata să sară, gata să alerge”, a declaart pentru jurnaliștii de la www.sport.ro, Vincent Geslin, Kadjar Product Manager.

Sătmăreanul nostru este senior exterior designer în cadrul centrului de design al Renault de la Bucureşti din ianuarie 2008. Victor Sfiazof a urmat cursurile Universităţii de Artă şi Design „I. Andreescu” din Cluj-Napoca.

Sfiazof a câștigat și un alt proiect, și anume, al unui supercar gândit exclusiv pentru jocul video Granturismo 6 pentru Playstation.

Renault Kadjar a fost prezentat la începutul lunii martie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.