Poveste de iubire terminată la poliție

hoata

Povestea de iubire dintre o tânără de 24 de ani și un bătrân trecut de 70 de primăveri, s-a terminat la Poliție. Este povestea tipică de iubire dintre o tânără și un domn mai în vârstă, care se întâlnesc întâmplător, fiecare cu scopuri ascunse.

Măricica L. din Jibou a ajuns week-end-ul trecut pe mâinile polițiștilor după ce și-a păgubit „iubitul”, pe Vasile F., un bătrân de 75 de ani din Călinești-Oaș. Iubirea dintre cei doi nu a ținut prea mult, Măricica abia așteptând să pună mâna pe ceva mai de valoare din casa bătrânului, iar apoi să dispară fără urmă. Dar cum socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, și planurile tinerei au fost date peste cap.

Tânăra a furat din casa bătrânului 200 de lei și un telefon mobil. Hoața nu a ajuns prea departe cu prada. Când s-a trezit fără bani, bătrânul s-a dus direct la Poliție, iar tânăra a fost prinsă în scurt timp de către oamenii legii. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 400 de lei a fost recuperat, iar tânăra este cercetată în stare de libertate pentru furt calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.