Maskulik Csaba și Nagy Szabolcs, sunt în cărți pentru funcția de viceprimar

UDMR

Maskulik Csaba și Nagy Szabolcs sunt cei doi consilieri locali care ar putea ocupa scaunul de viceprimar rămas vacant după demisia Marcelei Papici. Anunțul a fost făcut de către președintele UDMR de la nivel național, Kelemen Hunor, în cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 18 iunie.

La întâlnirea cu jurnaliștii au participat și președinții Organizațiilor Județene și Municipale a UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba, respectiv deputatul Kereskenyi Gabor.

Președintele uniunii, Kelemen Hunor a venit azi la Satu Mare pentru a discuta cu cu conducerea locală a UDMR situația creată după vacantarea postului de viceprimar al municipiului, reședință de județ. Cu toate acestea, Kelemen spune că această ofertă ar fi fost binevenită în 2013.

„Nu vrem un viceprimar de vitrină. Această situație, trebuie rezolvată în interiorul organizației locale. Sunt două nume, două persoane care sunt de acord să accepte funcția de viceprimar. Este vorba despre domnii Maskulik Csaba și Nagy Szabolcs”, spune Kelemen Hunor.

Cu toate acestea, în luarea de cuvânt Kereskenyi a precizat ca „știre de ultimă oră” că este vorba nu de doi, ci de patru candidați, însă nu a dorit să precizeze numele celorlalți doi consilieri pretendenți la funcția de viceprimar.

2 Comentarii la "Maskulik Csaba și Nagy Szabolcs, sunt în cărți pentru funcția de viceprimar"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.