Ateliere de origami și cercuri de Limba engleză la Biblioteca Județeană Satu Mare

atelier

Biblioteca Județeană organizează pe toată durata vacanței de vară o serie de activități educative și recreative pentru copii, precum ateliere de origami, cercuri de Limba engleză și cursuri de bune maniere.

Vacanța de vară va debuta cu atelierele de origami și cercurile de Limba engleză, care se vor desfășura în fiecare zi de miercuri, în Sala Multimedia, cu începere de la ora 10.00, sub îndrumarea bibliotecarilor-formatori Violeta Tarța și Raluca Farcău, participarea fiind gratuită.

De la începutul lunii august, copiii vor avea posibilitatea de a se înscrie la „Școala de vară a bunelor maniere pentru prințese și cavaleri”, în organizarea bibliotecarilor de la Secția de împrumut pentru copii.

„Prin aceste metode de educație non formală dorim să atragem în jurul bibliotecii cât mai mulți copii care preferă să își petreacă timpul liber într-un mod plăcut și creativ oferindu-le și posibilitatea de a socializa, de a se distra și de a lega noi prietenii. Devenite deja tradiții pentru instituția noastră, aceste activități se bucură de aprecierea copiilor, părinților și a bunicilor în egală măsură, fapt ce ne determină să le reluăm și în această vacanță de vară”, a declarat Lacrima Istrăuan, directorul interimar al Bibliotecii Județene Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.