Accident cu un rănit în zona Billa din Satu Mare (Foto)

accident

Un grav accident de circulație soldat cu un bărbat rănit a avut loc azi, 18 iunie, în jurul orei 17.30, în zona Billa din Satu Mare. Din ancheta efectuată la fața locului de către polițiști reiese că vinovat de producerea accidentului este șoferul unui TIR cu numere de București care, potrivit martorilor, se deplasa cu viteză. La schimbarea benzii de circulație șoferul TIR-ului susține că nu a observat taxiul care se deplasa regulamentar pe banda respectivă și a intrat în acesta. TIR-ul a lovit partea din spate a taxi-ului.

În urma impactului taxi-ul a fost aruncat pe trotuar, într-o stație de autobuz, unde a lovit un bărbat care nu a mai apucat să sară din fața mașinii. Taxi-ul a dărâmat și o bancă amplasată în stație. Victima a suferit mai multe fracturi la nivelul piciorului stâng. Persoana rănită a fost preluată de SMURD și transportată la Spitalul Județean. Potrivit martorilor, în stație se mai afla și o tânără dar care a scăpat nevătămată.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabilii cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.