Festivalul „Zestrea Oașului” va avea loc în 15-16 august la Negrești-Oaș

festivalul zestrea oasului

Festivalul „Zestrea Oașului” va avea loc în zilele de 15 și 16 august la Negrești-Oaș, ediție care va marca 50 de ani de existență urbană a localității.

Organizatorii, Primăria și Casa de Cultură Negrești-Oaș, au lansat pe Facebook un sondaj în care îi îndeamnă pe negreșteni să spună ce trupe ar dori să concerteze la sărbătoarea orașului.

„Ne pregătim pentru Festivalul Zestrea Oașului, care va avea loc în 15-16 august 2015 la Negrești-Oaș. Vreau ca și în acest an să avem pe scenă artiști de top, care să vă binedispună. Am întocmit o listă de artiști de muzică ușoară și de muzică populară care sunt liberi în acele zile și vă invit să alegeți voi pe care i-ați prefera. Așteptăm și alte sugestii decât cele din listă, iar în măsura în care artiștii vor fi liberi îi vom invita să concerteze la sărbătoarea noastră”, a scris primarul Aurelia Fedorca pe pagina sa de Facebook și pe pagina oficială de Facebook a orașului.

Propuneri muzică ușoară: Smiley & Band; Delia & Band; Ruby; Sore; Maxim; PACT by Leo Iorga & Adi Ordean (fostul Compact); Aminda & Hazard (Aminda – participantă la concursul Vocea României); Phoenix (Nicu Covaci & noul band) și DJ Boier Bibescu & Dody.

Propuneri muzică populară: Ansamblul folcloric „Dor Transilvan”; Dumitru Fărcaş; Nicoleta Voica; Sava Negrean Brudașcu; Traian Jurchelea; Ioan Dordoi; Maria Petca Poptean; Maria Tripon; Suzana Toader și Sebastian Stan.

2 Comentarii la "Festivalul „Zestrea Oașului” va avea loc în 15-16 august la Negrești-Oaș"

  1. Pingback: Primăria și Casa de Cultură Negrești-Oaș au lansat pe Facebook un sondaj pentru pregătirea sărbătorii orașului | Țara oașului

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.