Miting PNL la Satu Mare, împotriva Guvernului Ponta (Foto)

pnl1

pnl2

pnl3

pnl4

pnl5

pnl6

pnl7

pnl8

pnl9

pnl10

pnl11

pnl12

pnl13

Aproximativ 200 de persoane au participat azi, 12 iunie, la mitingul organizat de Partidul Național Liberal Satu Mare. Protestul a început la ora 13.15, liberalii dându-și întâlnire în fața sediului PNL din Piața Libertății.

Dintre liderii sătmăreni ai formațiunii politice, la acțiune au participat: co-președintele PNL Satu Mare, Petre Mureșan, secretarul general Sorin Ghilea dar și consilierii municipali, Adrian Albu și Cosmin Rațiu.

Mureșan a declarat că Victor Ponta trebuia să demisioneze în urmă cu doi ani când a fost acuzat de plagiat. „Este inadmisibil ca o persoană acuzată de fapte penale să conducă România”, a declarat Mureșan.

În fața Palatului Administrativ, două tinere, țâpuritoare din Oaș, împreună cu Petre Zele, îmbrăcați toți trei în straie oșenești, au interpretat o melodie dedicată premierului Victor Ponta și fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus, pe versuri compuse de consilierul județean Adrian Cozma.

După ce au stat câteva minute pe platoul din Centrul Nou, protestatarii s-au întors la sediul PNL.

Acțiunea a avut ca scop susținerea moțiunii de cenzură inițiată de PNL împotriva Guvernului Ponta.

La ședința legislativului în care s-a dezbătut și s-a votat moțiunea de cenzură au participat 364 de deputați și senatori, din totalul de 554 de parlamentari. În urma votului exprimat de către parlamentari, moțiunea de cenzură a fost respinsă cu 194 de voturi „pentru”, față de 278 necesare pentru adoptare, alte 13 voturi fiind „împotrivă”, iar 7 „anulate”.

Un Comentariu la "Miting PNL la Satu Mare, împotriva Guvernului Ponta (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.